10 februari 2020

Verkocht: Valtra T144 Active

De drie belangrijkste redenen voor de keuze van een Valtra zijn betrouwbaarheid, lage totale bedrijfskosten en gebruiksgemak. Daarom heeft Valtra de vierde generatie Valtra T-serie gebouwd.

Krachtige motor

De AGCO-motor van 6,6 liter, model T14, biedt 155 pk off-road of een opgevoerd transportvermogen en optionele SigmaPower tot 170 pk.

Veelzijdige transmissies

Alles wat u nodig hebt, is onmiddellijk bereikbaar met de nieuwe Powershift met 5 versnellingen of Direct CVT. De N-serie heeft een veelzijdigheid aan automatisch functies die van het basismodel geïntegreerd zijn: de automatische powershift, AutoTraction en HillHold-functie vergemakkelijken het rijden.

Uitstekend voor diverse uitdagingen

De T-serie heeft niet alleen de kracht voor zware grondbewerking of transport, maar ook een uitzonderlijke behendigheid voor het laadwerk. Het biedt een excellente zichtbaarheid en veelzijdigheid voor alle soorten werktuigen.

Wij wensen Kris Schols veel rijplezier!

Terug naar overzicht